Vyšetřování amerického senátu o údajném ruském ovlivňování voleb se blíží ke konci. Dle informací NBC News vyšetřování skončí závěrem, že nebylo odhaleno žádné propojení volební kampaně prezidenta Trumpa a Ruskem.

Po výsleších více než 200 osob a prostudování stovky tisíc zpravodajských informací a soukromých zpráv došla speciální vyšetřovací komise údajně k závěru, že nebylo nalezeno jakékoliv propojení mezi Ruskem a současným americkým prezidentem Trumpem.

Výsledky vyšetřování amerického Senátu jsou velká rána zejména pro americké Demokraty, kteří investovali nesmírnou energii a obrovské finanční prostředky do snahy zdiskreditovat pomocí tohoto vyšetřování současného prezidenta. Demokratičtí členové vyšetřovací komise se snaží nyní závěry zlehčovat s tím, že “přece nikdo nečekal nějaký krví podepsaný dokument zavazující se ke spolupráci s vládcem Kremlu” a že “zjištěné informace dokládají ochotu okolí prezidenta Trumpa přijmout pomoc z Ruska”.

Jak jsme v našich předchozích analýzách díky uniklým informacím předjímali, tento výsledek se dal očekávat. O to zajímavější bude porovnat naše předpoklady se zbožným přáním velké části tzv. mainstreamových médií a to nejen zahraničních, ale i těch tuzemských, kteří ještě nedávno dokonce částečně predikovali Trumpovo odvolání právě díky údajně zjištěným výsledkům vyšetřování.

Bohužel tento fanatický hon na čarodějnice vyvolaný americkou vnitropolitickou situací po zvolení Donalda Trumpa má extrémně závažné dopady na celý svět a zejména západní civilizaci. V důsledku této frenetické snahy o diskreditaci aktuálního prezidenta USA došlo k nebývalému omezení lidských práv a svobod zejména v západní civilizaci. Především svoboda slova zažívá největší potlačování od 50tých let neboť americká i světová levice se domnívá, že Donald Trump byl zvolen právě díky tomu, že je dovoleno zejména internetu říkat vše a tuto svobodu je nutno rázně potlačit aby nemohl být zvolen znovu.

Celý článek:

(Visited 82 times, 1 visits today)